लोटना ले लोटना, लोटना ले लोटना
प्रेशाल लिकोरिंग स्टूडियो
लादा लादा लंगे मंगे, लोटना ले लोटना
जादे नई कर रंगा दारी, होतों के पलाडा भारी
जादे नई कर रंगा दारी, होतों के पलाडा भारी
जानतों मुरा भाई बाता पूचा देतों रे
जानतों मुरा भाई बाता पूचा देतों रे
आगि है रे, जादा ही आपर सूत लेतों गे
लहाँ रह उठा के माझा लूटलेतों गे
लहाँ रह उठा के माझा लूटलेतों गे
लहाँ रह उठा के माझा लूटलेतों गे
लाग भाऊ, दे हियामे गरंडि तोरा बढ़ हल prowadosto dijo
रहा रहा रह है Gaye,
कोरामे सट जोरामी मूट हन्को पड़gora mae sata judami mut hanko pad
आगे। आगे। aurage. aurage.
लग भाऊ, दे हियामे गरंडि तोरा बढ़ हल produsto dijo
लग भाऊ, दे हियामे गरंडि तोरा बढ़ हल
आरे छोड़ा, लोला वातर जाई तो पुछाई aare chhoda, lola watar jai to puchaai
आरे छोड़ा, जानी जाई तो हमारो जेवभाई aare chhoda, jaani jai to humaro jevbhaai
आगे उठावा के ललिया सब चूसलेतों गे aage uthawa ke laliya sab chusaleton ge
लाहंगा उठाके माझा लूट लेतों गे lahanga uthake maja loot leton ge
लाहंगा उठाके माझा लूट लेतों गे lahanga uthake maja loot leton ge
आरे पनी आरून तू सुधरे ले आपन चालारे aare pani aroon tu sudhare le aapn chalaare
तोरे बनाईबो छओड़िअ अपन माल लगे toree banaibo chhoudiya apnan maal lage
आरे पनी आरून तू सुधरे ले आपन चालारे aare pani arun tu sudhare le aapn chalaare
तोरे बनाईबो छओड़िए आपन माल लगे toree banaibo chhoudiya aapn maal lage
आरे छओड़ा हो जाई तोँ जीनदागी खाराब aare chhoda ho jai toon jeendagi khaaraab
आरे छओड़ा हो जाई तोँ जीनदागी खाराब aare chhoda ho jai toon jeendagi khaaraab
आरे छओड़ा हो जाई तोँ जीनदागी खाराब aare chhoda ho jai toon jeendagi khaaraab
लहंगा उठाके माझा लूट ले तोँ जीनदागी lahanga uthake maaja loot le toon jeendagi
लहंगा उठाके माझा लूट ले तोँ जीनदागी lahanga uthake maaja loot le toon jeendagi